slide2.jpg

Gevelankers, hijshaken, doorvalbeveiliging en topgevelverankering

gevelankerEr zijn o.a. vele modellen gevelankers; deze worden gemaakt naar bestaande modellen of naar wens van de opdrachtgever. Ook siermodellen zijn voor smederij Kouwenhoven geen probleem.

Ook kunt u bij ons terecht voor de bekende Amsterdamse hijshaken, doorvalbeveiligingen in vele modellen en topgevelverankering.

 

Trapleuningen, stoephekken en uithangborden

Nog een specialiteit van smederij Kouwenhoven zijn de smeedijzeren trapleuningen en stoephekken. Bij het bevestigen van deze hekken let Monumentenzorg Amsterdam er goed op dat er niet allerlei vreemde balusters geplaatst worden. Hierbij werken wij ook nauw samen met B&W te Amsterdam.

hijshaakEen degelijk stoephek siert de gevel, daarom worden altijd de juiste balusters gebruikt. De meest voorkomende modellen houdt smederij Kouwenhoven op voorraad en vele andere modellen kunnen op afroep geleverd worden.
Ook levert smederij Kouwenhoven vele modellen smeedijzeren sierkettingen die aangebracht worden tussen de hardstenen balusters en ook vastgezet met lood.

het smidsvuur
Opdrachtgevers in Amsterdam
en omstreken

Uithangborden worden door ons veel geleverd naar idee van opdrachtgevers in en buiten Amsterdam. Dit zijn niet alleen aannemingsbedrijven maar ook architecten, gemeentes en de overheid, maar ook particulieren kunnen bij smederij Kouwenhoven terecht.

 

TIP!
Werp eens een blik op onze fotopagina om een voorbeeld
van door ons gemaakt ambachtelijk smeedwerk te zien!

Kouwenhoven B.V.
Teerketelsteeg 12-14
1012 TB Amsterdam
Telefoon: 020 - 624 77 19
Fax: 0299 - 37 28 43
Email: info@kouwenhoven.nl

Wij zijn aangesloten bij:

Ga naar boven